was successfully added to your cart.

Asiakkaamme koti on täynnä design-esineitä ja kaikenlaista mielenkiintoista rompetta; tämä eklektinen look on todellakin täynnä karaktääriä – Me todellakin inspiroidumme tästä!

- Formaloft lasiseinät - Uniikki koti Kasarmitorilla

On eri asia omistaa asunto, kuin pystyä kutsumaan tätä paikkaa todellakin sanalla “koti”. Tiedäthän, se paikka, joka tuntuu henkilökohtaiselta, vaivattomasti tyylikkäältä (koska kaikki vain sattuu maagisesti sopimaan yhteen) ja joka on siellä majaa pitäville ainutlaatuinen; kyseessä on paikka, joka on jostain syystä vain niin poikkeuksellinen.

formaloft 23 of 27 - Formaloft lasiseinät - Uniikki koti Kasarmitorilla

Omalaatuisen, mielenkiintoisen kodin luominen on kerroksittain tapahtuva prosessi, joka vie aikaa. Sen sisältö, väripaletti, sommitelma… Elementtejä on useita, ja yhdessä ne punoutuvat kertomaan tarinaansa.

- Formaloft lasiseinät - Uniikki koti Kasarmitorilla

Tila täynnä karaktääriä ajaa sinut ympäröimään itsesi asioilla, joita rakastat, mutta et siksi, että ne olisivat trendikkäitä, vaan siitä syystä, että ne tuovat sinulle iloa. Näiden rivien lisäksi en voi koskaan painottaa liikaa aikaa kestäviin laatuesineisiin panostamisen tärkeyttä – Osta vähemmän, mutta enemmän laatua. Ajan saatossa tulet näin luomaan itsellesi omalaatuisen kodin täynnä asioita, jotka heijastavat sinua itseäsi ja matkaasi. Ja tämä on sitä todellista karaktääriä.

formaloft 22 of 25 - Formaloft lasiseinät - Uniikki koti Kasarmitorilla

Ensikokemus on karu ja kylmä, mutta todellisuudessa metallinen lasiseinä voi olla elegantti ja kotoisa ja viimeistelevä silaus. Ota meihin yhteyttä, ja me autamme sinua löytämään tilaasi parhaiten sopivan ratkaisun.