Meistä

Formaloftin perimmäinen päämäärä on tuoda takaisin hyvät vanhanajan teollisuus ajanjakson ulkoasut moderneihin koteihin. Meidän teräs-designin valikoimassamme on sisäovia, liukuovia, teräsovia ja lasiovia. Kaikki ratkaisumme rakennettu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Se on kauniisti muotoiltu, saatavilla parhaista materiaaleista, luotu koteihin ja toimistoihin, ulkoasultaan kiehtova sisustuselementti, ilmava tilanjakaja ja joka silti samalla sisällyttää klassisen ulkonäön.

Tuotteemme ovat suunniteltu ja rakennettu perustuen hyvään ja laadukkaaseen käsityöhön, vastuullisuuteen ja edelläkävijyyteen. Tämä on mahdollistanut meitä olemaan entistä parempi ja kukoistamaan alalla. Olkoon makusi minkälainen tahansa: vanhaa ja klassista tai nykyaikaisempaa, ehkäpä sekoitus molempia tyylejä, Formaloft on ideaali kumppani auttamaan etsimään sen lookin, joka tekee tilastasi kodin tuntuisen.

Lasiovi

Rakennettu kestämään

Tuotteemme on rakennettu ja suunniteltu in-house paikallisten käsityöläisten toimesta. Asenteemme työntekoon on aina ollut “kädet saveen” -tyylillä. Olemme onnistuneet luomaan erittäin vahvan suhteen arvostettujen tavarantoimittajien kanssa. He mahdollistavat sen, että voimme tarjota korkeimman laadun design sisäovia asiakkaillemme. Tuotteemme ovat hyvin tehtyjä, kauniita katsoa ja kaikista tärkeintä: tarjoavat viihtyisyyttä, jota kaipaamme.

Formaloft - lasiovi

Design-tuotteemme

Luomisprosessin lähtökohtana on saada asiakkailtamme mielipiteitä ja toiveita, ennen kuin käännämme ne ideat sellaisiksi luoviksi design tuotteiksi, jotka he olivat etukäteen visioineet mielissään. Tuotteemme on tarkoin rakennettu, turvallisuus huomioitu, esteettömiä, miellyttäviä, materiaalit ovat kestäviä, ne ovat sopivia ympäröivään tilaan ja käytännöllisiä. Me pyrimme aina luomaan viihtyisiä tiloja ja sisustuselementtejä asiakkaidemme mielihyvän takaamiseksi.  Ylipäätään, Formaloftin tilanjako-tekniikat ovat saumattomia ja huolellisesti tehty.

formaloft 2 of 27 - Meistä

Yksilöllistä käsityötä

Yksikään tuote ei ole samanlainen kuin toinen. Jokainen tuote on rakennettu yksilöllisesti asiakkaalle, tarjotaksemme maksimaalista viihtyisyyttä ja kauaskantoista kestävyyttä. Käytämme valmistuksessa tarkkaa insinööri tekniikkaa, joka mahdollistaa meitä valmistamaan niin kestäviä teräskehyksiä, että ne kestävät koko elämän ajan.

Formaloft - lasiovi

Takaamme työnjälkemme

Teemme ajan kanssa tuotettua ja testattua designia. Testaamme tuotteemme mahdollistaaksemme korkeimman laatutason ennen kuin annamme tuotteet lähetykseen. Varmistamme materiaalimme ja rakenteemme toimivuuden.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Jos haluat tietää lisää Formaloftin tuotteista, lähetä meille sähköpostia tai jätä soittopyyntö. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme.