was successfully added to your cart.

Me rakastamme uniikkeja projekteja, sillä meille se tarkoittaa kykyä toteuttaa kotiisi liittyviä unelmia.

Me näemme jokaisen projektin yksilöllisenä mittatilaustyönä, ja koemme olevamme kuin eräänlaisia räätäleitä tässä suhteessa.

Lopputulos on aina korkealaatuisen käsityöläistiimin käsialaa ja ylittää aina odotuksesi.

Tilanjakaja

Aitouteen ja laatuun keskittyvä Formaloft valmistaa uniikkeja tilanjako ratkaisuja, jotka ovat yhtälailla uskollisia muotoilulleen, kuin funktionaalisuudelleen heijastaen laadussaan ylellisyydentuntua sekä karaktääriä, joka vain kasvaa ajan kuluessa. Avaa siis itsellesi tie taiteen ja ainutlaatuisen muotoilun maailmaan.

Lasiseinä

Formaloft luo ympärilleen paljon valoa sekä vapaudentunnetta. Tarvitsetko tuotteen kenties kotiisi tai ehkä toimistollesi? Ota meihin yhteyttä! Me autamme sinua läpi prosessin. Aina ideasta toteutukseen asti. Mitoista lopulliseen kappaleeseen saakka. Aina valmistusvaiheesta kokoamishetkeen.