Formaloft – terästä tyyliä

”Formaloft luo lisää tilaa elämään”

Formaloft luo upeaa arkkitehtuuria sisustukseen ja joskus jopa taidehistoriallisia retrospektiivejä. Käsittelemme usein eksistentaalisia ja filosifisia kysymyksiä Formaloft tuotteiden suunnittelussa.

Formaloft jakaa ja yhdistää tilat samaan aikaan – yhdestä tilasta tuleekin kolme: se tila missä olet, toinen tila lasiseinän takana ja niiden yhteinen tila, joka toimii nyt ihan eri tavalla. Formaloft luo omaa tilaa samalla lisäen yhteisoloa.

Kokonaisratkaisut tilasuunnittelussa

Tilaus- ja toimitusprosessi

Konsepti

Metalli-lasi tilanjakajat ja ovet valmistetaan aina räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan – olemme mielellämme mukana jo suunnitteluvaiheessa. Käsintehty tuote on aina uniikki ja on pitkäikäinen valinta. Osa tuotteista valmistetaan perheyrityksemme pajallamme Helsingissä.
 

Tarkistusmittaus

Ensitapaaminen on hyvä sopia kohteeseen. Näin ollen näemme kokonaiskuvan ja ikkunamyyjä voi suorittaa mittojen ottamisen, erillistä mittakäyntiä myöhemmässä vaiheessa ei tarvitse tehdä. Mittakäynnillä tarkistetaan mm. ikkunoiden, ovien yms. mahdolliset esteet tai vaikutukset suunnitelmaan.

Luonnokset ja piirustukset

Kohteesta tehdään kolmiulotteiset 3D-suunnitelmat, joista selviää miltä kokonaisuus tulee näyttämään eri suunnilta katsottuna. Lasiseinän tai -oven pätevä tarjous lasketaan suunnitelman perusteella. Hyväksytyn suunnitelman ja tarjouksen perusteella vahvistetaan tilaus, tehdään tuotantopiirrustukset ja määritellään toimitusajankohta. Toimitusaika vaihtelee 4-8 viikkoa tilauksesta riippuen.

Toimitus ja asennus

Tuotteiden toimitus- ja asennuspalvelu sopii kanssasi ajankohdan asennukselle ja huolehtii siitä, että ne asennetaan suunnitelman mukaisesti käyttövalmiiksi. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme tekevät työn nopeasti ja mahdollistaa nopean paluun arkeen.

Formaloft lasiseinät ja tilanjakajat ovat vastaus tämän päivän sisustustarpeisiin, kun teollisuustilat muutetaan toisenlaiseen käyttöön.

Lasiseinän vahvat linjat tuovat arvokkuutta ja ainutlaatuista henkeä. Tilanjakajan ruutulasit ja ristikot jotka toistuu tuotteissa luovat kodikkuutta ja yksityisyyttä. Teräs on turvallinen ja kestävä rakennusmateriaali kaikin puolin.

Valikko